Gå till innehåll

Ryanair utökar med ny direktlinje till Kausas, Litauen

2021-08-18, kl. 13:52
Ryanairflygplan bland molnen

I början av november kommer det för första gången att vara möjligt att flyga direkt mellan Göteborg och Kaunas som är Litauens näst största stad.

Litauen, liksom hela Baltikum, har också blivit ett attraktivt resmål för turister. Kaunas är centralt beläget i landet endast knappt 100 km från Vilnius och ett viktigt ekonomiskt, akademiskt och kulturellt center.

Även om resandet ännu är kraftigt präglat av pandemin fortsätter efterfrågan på flygresor att återhämta sig. För resor inom EU skapar EU:s digitala covidbevis förutsättningar för ett förenklat resande då rutinerna för kontroll kan samordnas ytterligare.

Med start den 2 november 2021 kommer Ryanair trafikera sträckan Göteborg Landvetter Airport (GOT) – Kaunas International Airport (KUN) två gånger i veckan, måndagar och fredagar. 

Här hittar du mer information om aktuell trafik från Göteborg Landvetter Airport

Swedavia följer ansvariga myndigheters råd och rekommendationer kring covid-19. Utöver det följer vi ett internationellt regelverk för flygbranschen. Läs här för mer information om de åtgärder som Swedavia infört för ett tryggt resande. 

Biljetter finns till försäljning här