Gå till innehåll

Ny linje med Vy flygbussarna

2024-01-31, kl. 13:18

Från och med 31 mars kommer Vy flygbussarna börja trafikera en ny sträcka - mellan Landvetter flygplats och Lindholmen, som kommer gå via bland annat Frölunda torg och Mölndal C.

Flygbuss med flygplan i bakgrunden

Den nya linjen är framtagen för att öka upptagningsområden i sydvästra Göteborg och inkluderar stopp vid populära destinationer såsom Frölunda torg och Mölndal C. Linjen utgör ett spännande tillskott till Vy flygbussarnas befintliga service och stärker närvaron i Göteborg. Denna expansion är ett led i Vy flygbussarnas engagemang för att erbjuda bekväma och pålitliga transportlösningar för sina resenärer. Den nya linjen kommer att komplettera den befintliga, samt öppna upp för ännu fler möjligheter för resenärer till och från Landvetter flygplats.

Några höjdpunkter om den nya linjen:

  • Startdatum: Den nya linjen kommer att börja trafikeras från och med den 31 mars.
  • Hållplatslägen: Lindholmen Science Park, Sannegårdshamnen, Nordviksgatan, Sörhallstorget, Eriksbergstorget, Frölunda torg, Aztra Zeneca, Mölndals bro, Göteborg Landvetter Airport.
  • Restid: Bussarna kommer till en början avgå med 40 minuters mellanrum, och den genomsnittliga restiden från Lindholmen till Landvetter flygplats kommer att vara cirka 50 minuter.
  • Biljett: Som alltid kommer biljetten att vara giltig i tre månader och kan användas på vald linje i valfri riktning.