Gå till innehåll

Ny direktlinje till Faro från Landvetter med SAS

2018-10-08, kl. 17:21

SAS expanderar på Göteborg Landvetter Airport och öppnar till sommaren 2019 en ny direktlinje till Algarveregionens huvudstad Faro i Portugal.

Algarvekusten i Portugal bjuder på kritvita stränder, kristallklart vatten och dramatiska klippor som reser sig ur havet. Läget mitt i Algarve gör dessutom Faro till en perfekt utgångspunkt för rundresor.

– Det är glädjande att satsningarna på Landvetter fortsätter och att vi från sommaren kan erbjuda en ny direktlinje till populära Portugal. På bara en vecka har vi nu fyra nya linjer att erbjuda våra västsvenska resenärer. Den nya flyglinjen underlättar även för inkommande besökare att ta del av vad Göteborgsregionen har att erbjuda, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Till sommaren 2019 erbjuder SAS ett antal nya direktlinjer och destinationer samt ökar turtätheten till några av de mest populära resmålen. Från Göteborg Landvetter är nyheten Faro i Portugal som får en ny direktlinje.

Trafikstart för SAS sommarprogram 2019 inleds gradvis från 31 mars 2019. Biljetter finns bokningsbara från 9 oktober 2018.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se