Gå till innehåll

Pocket Shop öppnar en andra butik på Landvetter

2014-10-30, kl. 10:00

I december öppnar Pocket Shop sin andra butik på Göteborg Landvetter Airport. Butiken får denna gång sin placering i incheckningshallen och blir därmed tillgänglig även för besökare utan flygbiljett.

Pocket Shops nya butik får en placering nära incheckningsdiskar och kafé, i bra läge för ett bokinköp innan avresa eller för en stunds läsning med en kopp kaffe i väntan på ankommande flyg. Butiken är 36 kvadratmeter stor och kommer att ha ett brett utbud anpassat efter ytan.

- Jättekul att Pocket Shop växer hos oss! Ett välkänt varumärke bland resenärer och produkter som passar väl in på en flygplats, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Pocket Shops första butik på Landvetter öppnades i samband med att den utbyggda avgångshallen invigdes i februari 2013.

- Vi är alltid på jakt efter AAA-lägen och mycket glada över möjligheten att öppna ytterligare en butik på Landvetter, säger Pocket Shops vd Anna Borné Minberger.

Incheckningshallen på Landvetter kommer under den närmaste tiden att utvecklas för att möta det växande antalet resenärer och deras behov av service, mat och shopping. Nyligen blev etableringen av en Max hamburgerrestaurang klar. Även flygplatsens informationsdisk kommer inom kort att byggas om och få ett mer tillgängligt uttryck och ny central placering i hallen. Fler butik- och restaurangetableringar är på gång i incheckningshallen.

Pocket Shop har i dagsläget totalt 25 butiker, många av dem på platser där resandet står i centrum. Bland annat finns fyra butiker på Stockholm Arlanda Airport samt på flygplatserna i Berlin och Frankfurt.

För mer information: Fredrik Olsson, kommunikationschef Göteborg Landvetter Airport, 010-10-93 117