Gå till innehåll

Pressinbjudan - Design och atmosfär skapar unik flygplatsmiljö

2012-02-03, kl. 10:44

Nya Göteborg Landvetter Airport håller på att växa fram och flygplatsen genomgår just nu den största ombyggnaden i flygplatsens historia. Med större ytor, spännande design och fokus på resenärens upplevelse i en trivsam atmosfär välkomnar flygplatsen ett allt större antal resenärer.

Första etappen i flygplatsens omvandling står nu klar – en helt ny säkerhetskontroll för utrikes resenärer, unik i sitt slag och där design, trivsel och säkerhet samspelar i skön harmoni. Fokus har lagts på att ge resenären en positiv upplevelse genom att skapa en lounge-liknande miljö där spännande material, färgval, design och detaljer getts ett utrymme som man normalt inte ser på en flygplats. Säkerhetskontrollen på Göteborg Landvetter Airport blir en internationell föregångare.

Torsdagen 9 februari kl.13-14.30 bjuder Göteborg Landvetter Airport in till ett event för att fira första etappen och ge en förhandstitt på resten av omvandlingen som just nu pågår – en helt ny utrikes avgångshall med 1000 nya kvadratmeter till shopping, mat och reseupplevelser.

Vi vill gärna berätta om hur Västsveriges internationella flygplats jobbar för att utvecklas, hur vi med arkitektur och design skapar en modernare flygplats och en bättre reseupplevelse.

Du får möjlighet att träffa Swedavias VD Torborg Chetkovich och flygplatschef Olle Sundin.
Vi kommer att berätta mer om hur vi arbetar med design, funktion, material, färger, moodboards etc. för att skapa en trivsam atmosfär på hela flygplatsen för de 5 miljoner resenärer som passerar flygplatsen varje år. Du får också möjlighet att träffa våra säkerhetskontrollanter för att höra mer om deras arbete.

Välkommen!

Vänligen anmäl er senast tisdag 7 februari till Johan Live, kommunikatör Göteborg Landvetter Airport, johan.live@swedavia.se, tel: 031-941198. Vänligen uppge namn, personnummer samt företag.