Gå till innehåll

Vueling startar Göteborg-Barcelona

2012-10-17, kl. 09:27

Barcelona har utvecklats som destination under många år och intresset för staden växer kontinuerligt. I vår kan västsvenskar flyga till den spanska metropolen med flygbolaget Vueling. Första flyget lyfter från Göteborg Landvetter Airport i april och det blir tre avgångar i veckan, tisdagar, torsdagar och söndagar.

– Verkligen roligt att vi nu kan erbjuda fler möjligheter att ta sig till den populära destinationen Barcelona, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport. Vueling är ett flygbolag som är väl etablerat på den spanska marknaden och har ett bra nätverk för att öka tillgängligheten mellan Spanien och Västsverige. 

Vueling kommer att köra med en A320 med plats för 180 resenärer. Bolaget är baserat i Barcelona och inledde förbindelser mellan Sverige och Spanien i somras med linjen Barcelona-Stockholm på Stockholm Arlanda Airport.

Om Vueling
Vueling är ett spanskt flygbolag med en flotta på Airbus A320/319. De trafikerar destinationer i Europa, Nordafrika och Mellanöstern. För mer information och bokning se www.vueling.com