Gå till innehåll

Nya webbplatser för svenska flygresenärer

2012-03-28, kl. 15:05

Idag lanserar Swedavia elva nya flygplatswebbar som ska underlätta för svenska flygresenärer. För att möta resenärernas behov av självservice och mobilitet är samtliga webbplatser framtagna med responsiv design – en teknik som känner av om besökaren använder läsplatta, smart telefon eller laptop.

De elva nya flygplatswebbar som Swedavia lanserar idag gör att svenska flygresenärer snabbt och enkelt kan informera sig om flyg, destinationer, parkering, shopping, mat och service på flygplatserna. Webbplatserna är också anpassade till den plattform som besökarna använder; läsplatta, smart telefon eller laptop.

- Det blir nu smidigt för resenärerna att hitta den information de söker på det sätt de vill tack vare våra nya responsiva webbplatser. Förutom flyginformationen fokuserar vi på att tydligare lyfta fram vårt övriga utbud på flygplatsen som parkering, mat och shopping. För att det ska gå enkelt att navigera använder webbplatsen så kallade megamenyer, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Alla flygplatswebbar har en enhetlig design. Nytt är att också den tekniska lösningen är gemensam vilket gör att information kan delas mellan flygplatswebbarna, inklusive den koncernwebb som också lanseras idag.

Ni finner de nya flygplatswebbarna via:

 www.swedavia.se

www.brommaairport.se

www.landvetterairport.se

www.kirunaairport.se

www.luleaairport.se

www.malmoairport.se

www.ronnebyairport.se

www.arlandaairport.se

www.umeaairport.se

www.visbyairport.se

www.ostersundairport.se