Gå till innehåll

Smidiga möten på Åre Östersund Airport

Starta kick-offen redan på flygplatsen eller varför inte ta ett snabbt möte innan affärsresan? Här samlar du enkelt kollegor, partners och kunder i en miljö som är full av liv.

Mio Airport Lounge på Åre Östersund Airport

Åre Östersund Airport erbjuder allt från inspirerande konferenslokaler till lounger i en avslappnande miljö. Fotot är från MIO Airport Lounge.

Åre

Konferensrum Åre är beläget i flygplatsens magnifika utrikesterminal. Med endast några få steg från flygplanet kan du på ett smidigt sätt ta del av detta rum. Konferensrum Åre kan ta emot ett större sällskap upp till 25 personer. Rummet är utrustat med all tänkbar teknisk utrustning som behövs för att genomföra kreativa och lyckade konferenser och möten.

Vemdalen

Konferensrum Vemdalen är utformat som ett flygledartorn med stora fönsterpartier, med utsikt över  Frösön. Konferensrum Vemdalen är utrustat med all tänkbar teknisk utrustning som behövs för att genomföra kreativa och lyckade konferenser och möten.

Eventhall

Vår eventyta ligger i utrikeshallen och är flygplatsens största mötesplats. Lokalen rymmer sittande sällskap på upp till hundra personer och lämpar sig även väl för större event som mässor, utställningar eller varför inte ha nästa firmafest här. Möjligheterna är obegränsade.

MIO Airport Lounge

Vår MIO Airport Lounge är perfekt för er som vill umgås och slappna av en stund innan avgång eller efter ankomst. Vi erbjuder en avkopplande miljö med sköna fåtöljer där du i lugn och ro kan njuta av ett glas champagne eller en matbit innan semestern eller företagsresan. Perfekt för dig som vill lyxa till din resa med det lilla extra. Loungen är avsedd för sällskap upp till 8 personer.

Vigsel

Ni vet väl att kärleken spirar på flygplatsen? Vi erbjuder vigselförrättning och kan skräddarsy ert stora ögonblick efter önskemål för att göra just er dag oförglömlig.  

Mat och dryck

Till samtliga lokaler finns möjlighet till beställningar av mat och dryck genom vår cateringpartner. De erbjuder allt från lättare fika till kompletta middagar efter önskemål.


Prislista (pdf)


Kontaktperson Swedavia:            

Pär Lundgren
010-109 56 17
Par.lundgren@swedavia.se