Gå till innehåll

Stärkt tillgänglighet från Åre-Östersund - BRA utökar flygtrafiken till Stockholm

2022-08-31, kl. 10:49

På grund av stadigt ökad efterfrågan på flygresor från Östersund efter pandemin, utökar flygbolaget BRA med start den 12 september flygtrafiken från Åre Östersund Airport till Bromma Stockholm Airport till daglig service.

BRA

Efter att med anledning av pandemin dragit ned antalet avgångar rejält under en period kommer flygbolaget BRA att inleda en förnyad satsning på linjen genom att utöka flygtrafiken från nuvarande tre dagar per vecka till sju dagar per vecka.

Från den 12 september erbjuder BRA dagliga avgångar mellan Åre Östersund Airport (OSD) - Bromma Stockholm Airport (BMA). I samband med att den dagliga flygtrafiken startar blir det också åter möjligt att flyga via Bromma till BRAs övriga åtta destinationer i Sverige; Göteborg, Halmstad, Kalmar, Malmö, Ronneby, Visby, Växjö och Ängelholm.

BRA är ensamma om att trafikera sträckan till Bromma och den utökade trafiken kompletterar det befintliga linjeutbudet till Stockholm Arlanda och Umeå. För information om aktuellt trafikutbud, se Åre Östersund Airport .

Mellan Åre Östersund och Bromma Stockholm flyger BRA med den bränsleeffektiva och klimatsmarta flygplanstypen ATR 72–600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja bioflygbiljett med inblandning av bioflygbränsle. Läs mer på flygbra.se/hallbarhet.