Gå till innehåll

​​Förläng sommaren som Landvetters reseambassadör

2018-09-06, kl. 08:00

Har du redan börjat drömma om nästa reseäventyr? Nu har du chansen. Göteborg Landvetter Airport söker en nyfiken äventyrare som under hösten kan agera som flygplatsens reseambassadör till Bukarest. I uppdraget ingår både resa och boende, i utbyte mot att du utforskar världen och delar med dig av dina upplevelser.

Förläng sommaren som Landvetters reseambassadör

De senaste åren har många nya destinationer etablerats på Göteborg Landvetter Airport, främst till resmål i Östeuropa och kring Medelhavet. Genom projektet Expedition Destination är tanken att dessa destinationer ska synliggöras av resenärerna själva.

- Idén handlar om att visa upp våra nya destinationer och komma så nära våra resenärers upplevelser som möjligt. Vi tror att det bästa sättet att ta reda på vad våra resenärer gillar är de får utforska världen på egen hand och sedan berätta om upplevelsen, både för oss och för släkt och vänner, fortsätter Charlotte Ljunggren.

Flygplatsen erbjuder en utvald vinnare möjligheten att bli reseambassadör till Rumäniens spännande huvudstad Bukarest. Den som vill resa med sällskap behöver dock bara lägga till vem eller vilka som ska få följa med på resan. Sista datum att ansöka är 30 september 2018,

- Som vår reseambassadör är du en del av Expedition Destination, ett projekt där en ressugen äventyrare från hela Göteborgsregionen får möjlighet att utforska en av Europas mest trendiga destinationer, Bukarest. Hur resan läggs upp och vad man vill göra på plats är upp till reseambassadören, men att vara intresserad av nya saker och kunna ta fina bilder kan ge plus i kanten i urvalsprocessen, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Den utvalda reseambassadören, och eventuellt resesällskap, får både resa och boende betalt i utbyte mot att utforska Bukarest och dela med sig av sina upplevelser. För att få börja utforska världen behöver du bara gå in på Göteborg Landvetter Airports hemsida och skriva en motivering till varför just du ska bli utvald.

Läs tidigare reseambassadörers berättelser från fler spännande resmål, låt dig inspireras och ansök på Göteborg Landvetter Airports hemsida.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se