Gå till innehåll

Göteborg Landvetter Airport lanserar app för iPhone och Android

2011-03-23, kl. 14:01

Med Göteborg Landvetter Airports nya app för iPhone och Android startar resan redan i mobilen. Med appen får resenären ett snabbt och smidigt verktyg för att hålla koll på flygresan och vad som händer på flygplatsen.

- Det här ger våra resenärer en ännu bättre möjlighet att förbereda sig inför en flygresa. Det är ett steg i vår strävan att kunna erbjuda tillgänglighet till information - i det här fallet när och var man vill, säger Annika Hilmersson, informationschef på Göteborg Landvetter Airport.

I appen, som lanserades i samband med TUR-mässan i Göteborg i mars, kan man på ett snabbt och lätt sätt få information om avgående och ankommande flyg 48 timmar fram i tiden, vad som händer på flygplatsen, aktuella erbjudanden i taxfree-butikerna, parkeringsalternativ och hur man hittar på flygplatsen. Funktionen Mina flyg ger möjlighet att spara de flighter man är särskilt intresserad av och få uppdateringar om eventuella förändringar.

- Vi jobbar hela tiden med att underlätta resandet på olika sätt. Det här är ett steg på vägen att kunna erbjuda ”Din flygplats i din hand”, säger Annika Hilmersson

Funktioner i Göteborg Landvetter Airports app: 
• Aktuella ankomster och avgångar för flyget 
• Mina flyg – spara din flygresa och se enkelt de senaste uppdateringarna 
• Flygplatsguide - inklusive terminalkarta med butiker, caféer och service samt parkeringskarta med prisuppgifter 
• Erbjudanden om shopping
• Nyheter - Koll på flygplatsen
• Väder

Programmet är gratis och kan laddas ner från Apple App Store ( finns även för i-Pad) http://itunes.apple.com/us/app/goteborg-landvetter-airport/id426137250?mt=8&ls=1

och Android Market 
https://market.android.com/details?id=se.swedavia.landvetter&feature=search_result