Gå till innehåll

Se OS-sändningarna på Swedavias flygplatser

2014-02-07, kl. 13:47

Om du reser till eller från någon av Swedavias flygplatser under den period som vinter-OS pågår i Sotji kommer du att kunna se sändningarna live vid våra Olympic Corners. Förutom sändningarna visas aktuella OS-resultat på skärmarna.

Om du reser till eller från någon av Swedavias flygplatser medan vinter-OS pågår i Sotji kommer du att kunna se sändningarna live vid våra Olympic Corners. Förutom sändningarna visas aktuella OS-resultat på skärmarna.

- Flygplatsen är en stark symbol för varje aktiv idrottare eftersom det är här resan till äventyret börjar. Vi vet också att en stor del av våra resenärer har ett stort sportintresse och följer OS i Sotji. Därför vill vi kunna erbjuda våra resenärer möjligheten att se TV-sändningarna på våra flygplatser som komplement till vårt övriga utbud av shopping, mat och dryck, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Självklart hoppas vi också på många medaljer så att vi får möjlighet att uppmärksamma och hälsa idrottarna välkomna hem redan på flygplatsen.

Olympic Corners kommer att finnas på följande platser: 

- Stockholm Arlanda Airport: I Terminal 2 mittemot Starbucks samt i Terminal 5 i restaurangen Taste vid pir F
- Bromma Stockholm Airport: I avgångshallen efter säkerhetskontrollen
- Göteborg Landvetter Airport: Utrikeshallen i restaurang Scrimshaw, Food Market samt på Espresso House. Inrikeshallen på Espresso House
- Malmö Airport: Vid taxfreebutiken efter säkerhetskontrollen
- Luleå Airport: I gate 5 efter säkerhetskontrollen
- Umeå Airport: I restaurangen efter säkerhetskontrollen
- Åre/Östersund Airport:I restaurangen efter säkerhetskontrollen
- Kiruna Airport: I loungen/restaurangen i avgångshallen efter säkerhetskontrollen
- Visby Airport: I avgångshallen efter säkerhetskontrollen
- Ronneby Airport: I caféet före säkerhetskontrollen