Gå till innehåll

Swedavias webbar och appar med ny design och funktion

2017-01-24, kl. 11:39

Swedavia driver tio av Sveriges största flygplatser med tillhörande webbplatser och app. Nu lanseras en ny version av webbplattformen Episerver där besökarna möts av en ny design helt i linje med Swedavias nya grafiska profil på swedavia.se.

Ny webbsida

– Webbdesignen är gjord efter ”mobile first” eftersom det är så majoriteten av våra besökare kommer till våra webbplastser. Den nya plattformen ger oss mer insikter i vad besökarna är ute efter vilket gör det möjligt att personalisera webben mer utifrån resenärernas behov, säger Annika Persson Kvarnbergs, chef för Print och digital produktion på Swedavia.

Även Swedavias app uppdateras så att det blir enklare att hålla koll på resan. Genom att lägga till flyget på startsidan får du smidigt information om terminal, incheckningsdisk, boarding och gate. Det är nu också enklare att boka parkering, kartorna är mer lättillgängliga och det är en tydligare översikt av shopping- och matutbudet på flygplatserna.

– Appen har fått ett lyft med den nya grafiska profilen och designen och vi hoppas att den ska vara ett självklart verktyg såväl på flygplatsen som vid resan hit och hem igen, säger Annika Persson Kvarnbergs.

Har du appen nedladdad får du som vanligt ett meddelande i din telefon att det är dags att uppdatera. Har du ännu inte laddat ner appen gör du det här:

App Store
Google Play