Gå till innehåll

Användarvillkor och integritetspolicy för Swedavias app Swedavia Airports

Innehållet på Swedavia AB:s (Swedavia) mobilapplikation tillhandahålls endast i informativt syfte.

Flyginformation

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ändrad avgångstid innebär inte automatiskt ändrad incheckningstid. Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras i denna mobilapp är en sammanställning av information som Swedavia erhåller från flygbolag och handlingagenter.

Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de ovanstående publicerade uppgifterna.​

Pushmeddelanden

Med ditt samtycke kan vi skicka push-aviseringar eller viktig information till din mobila enhet. Swedavia kan aldrig garantera att pushmeddelande kommer fram på grund av att det finns beroende till Apple och Google som hanterar pushmeddelanden. När som helst kan du hantera dina push-meddelandepreferenser eller inaktivera dessa meddelanden genom att stänga av aviseringsinställningarna i enhetsinställningarna på din mobila enhet. Om du väljer att inte ta emot push-aviseringar kommer du fortfarande att få viktig information i appen. 

Platsinformation

När du använder appen och med ditt samtycke kan vi samla in och använda din exakta (eller GPS) platsinformation som samlats in från appen för att förbättra din användning av appen genom att förse dig med information och ger dig möjlighet att delta i marknadsundersökningar när du befinner dig på en av våra flygplatser. Swedavia samlar in platsdata och använder Bluetooth för att möjliggöra kontextmedvetna aviseringar när du är på flygplatsen, även när appen är stängd eller inte används. Observera att avstängning av platstjänster kan påverka vissa funktioner i vår app.

Bluetooth

Swedavia använder en beacons och Bluetooth för att kunna fastställa din plats. Detta används i appen för att kunna säkerställa att du är på flygplatsen och att Swedavia kan erbjuda dig att delta i undersökningar. När som helst kan du hantera dina Bluetoothpreferenser eller inaktivera dessa genom att stänga av Bluetoothinställningarna i enhetsinställningarna på din mobila enhet.