Konferens

Smidig konferens på flygplatsen

Att konferera på en flygplats skiljer sig egentligen ingenting mot att konferera på någon annan mötesanläggning i landet – det är bara lite smidigare.
En person håller en bricka med bullar i ett konferensrum

Flygplatsen är i många fall en naturlig mötesplats och att ni nu har möjlighet att vara kvar i denna miljö är både enklare och mindre tidskrävande.

Alla flygplatser som idag erbjuder konferens har en professionell och lugn framtoning. På flygplatsen finns de utrymmen ni behöver för att öka både effektiviteten och kreativiteten. Våra restauranger erbjuder god mat och dryck i många olika smaker och det är ni som bestämmer när och var ni vill ha era pauser.

Flera av våra flygplatser ger er som kunder även möjligheten att kombinera konferensen med nyttiga, spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om att handla i flygplatsbutikerna i frukostpausen, ha brandövning under lunchen eller genomföra en hjärt- lungräddningsutbildning på eftermiddagspasset? 

Kiruna

Kiruna Airport är en naturlig mötesplats och här finns möjligheten att hålla små möten samt stora mässor för upp till 3 500 besökare.

På Kiruna Airport är det enkelt att konferera och ordna evenemang. Genom att hålla möten redan på flygplatsen sparar ni både tid på färre transporter samtidigt som ni slipper onödiga hotellnattskostnader. Idag erbjuder Kiruna Airport Conference två lokaler, Orion och Arena Arctica.

Orion

Konferenslokal med plats för 20 personer i skolsittning

Orion är ett fullt utrustat konferensrum med en nyrenoverad miljö. Rummet har plats för sällskap upp till 20 personer och är möblerat med långbord som standard. Önskad dryck och förtäring kan serveras antingen i restaurangen eller i konferensrummet beroende på vad som önskas. Orion är beläget i flygplatsbyggnaden men har separat ingång från parkeringen.

Arena Arctica

Mässhall med plats till 3 500 personer.

Arena Arctica är 5 000 kvadratmeter stort och därmed tillräckligt rymligt för en Boeing 747. Eventytan passar såväl produktlansering som melodifestival. Hangaren är tempererad vilket innebär att det kan vara minusgrader utomhus men 18 plusgrader, eller mer om så önskas, i byggnaden. Här finns plats och möjligheter för alla sorters samlingar och event. Lokalen rymmer upp till 3 500 personer.

Ronneby

Håll din konferens eller ditt möte på Ronneby Airport Conference. Du och dina deltagare tar er enkelt hit och du kan bjuda in upp till 18 personer.

På Ronneby Airport Conference hålls effektiva konferenser och möten. Du och dina gäster sparar både tid och pengar genom färre transporter och hotellnätter. Ni tar er enkelt hit med flyg och sedan hem igen så fort mötet är slut. De som väljer att köra bil till flygplatsen parkerar dessutom gratis. Ni kan konferera mellan 2 till 18 personer.

Konferenspaket

Dagpaket

Konferensrum inklusive utrustning, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Pris: 1500 SEK (exklusive moms)

Halvdagspaket

Konferensrum inklusive utrustning, förmiddagsfika eller eftermiddagsfika och lunch.

Pris: 900 SEK (exklusive moms)

I konferenslokalen finns bland annat en interaktiv skrivtavla, en så kallad smart board, som gör att du kan spara anteckningar, powerpointpresentationer, exceldokument, pdf-filer, filmer eller webbsidor direkt från tavlan och sedan mejla dem till alla deltagare.

Visby

Varför inte passa på att konferera i den spännande flygplatsmiljön?

Visby Airport Conference erbjuder två olika konferensrum, ett större och ett lite mindre.

Point Extra, 30–40 personer
Hemse, 12 personer
Gotska, 150 personer

Åre Östersund

Starta kick-offen redan på flygplatsen eller varför inte ta ett snabbt möte innan affärsresan? Här samlar du enkelt kollegor, partners och kunder i en miljö som är full av liv.

Åre Östersund Airport erbjuder allt från inspirerande konferenslokaler till lounger i en avslappnande miljö.

Åre

Konferensrum Åre är beläget i flygplatsens magnifika utrikesterminal. Med endast några få steg från flygplanet kan du på ett smidigt sätt ta del av detta rum. Konferensrum Åre kan ta emot ett större sällskap upp till 25 personer. Rummet är utrustat med all tänkbar teknisk utrustning som behövs för att genomföra kreativa och lyckade konferenser och möten.

Vemdalen

Konferensrum Vemdalen är utformat som ett flygledartorn med stora fönsterpartier, med utsikt över  Frösön.  Konferensrum Vemdalen är utrustat med all tänkbar teknisk utrustning som behövs för att genomföra kreativa och lyckade konferenser och möten.

Eventhall

Vår eventyta ligger i utrikeshallen och är flygplatsens största mötesplats. Lokalen rymmer sittande sällskap på upp till hundra personer och lämpar sig även väl för större event som mässor, utställningar eller varför inte ha nästa firmafest här. Möjligheterna är obegränsade.

MIO Airport Lounge

Vår MIO Airport Lounge är perfekt för er som vill umgås och slappna av en stund innan avgång eller efter ankomst. Vi erbjuder en avkopplande miljö med sköna fåtöljer där du i lugn och ro kan njuta av ett glas champagne eller en matbit innan semestern eller företagsresan. Perfekt för dig som vill lyxa till din resa med det lilla extra. Loungen är avsedd för sällskap upp till 8 personer.

VIP Lounge

Vår VIP lounge är perfekt för er som vill umgås och slappna av en stund innan avgång eller efter ankomst. Vi erbjuder en avkopplande miljö med sköna fåtöljer där du i lugn och ro kan njuta av ett glas champagne eller en matbit innan semestern eller företagsresan. Perfekt för dig som vill lyxa till din resa med det lilla extra. Loungen är avsedd för sällskap upp till 8 personer.

Vigsel

Ni vet väl att kärleken spirar på flygplatsen? Vi erbjuder vigselförrättning och kan skräddarsy ert stora ögonblick efter önskemål för att göra just er dag oförglömlig.  

Mat och dryck

Till samtliga lokaler finns möjlighet till beställningar av mat och dryck genom vår flygplatsrestaurang FOOD. Vi erbjuder allt från lättare fika till kompletta middagar efter önskemål. Smaklig spis!

Prislista (pdf)


Kontaktperson Swedavia:            
Lena Håkansson
010-109 56 02
lena.hakansson@swedavia.se

Umeå

Umeå Airport Conference erbjuder fyra olika konferenslokaler som kan ta upp till 75 personer.

Konferensvåningen ligger i flygplatsbyggnaden vilket ger närhet till både incheckning, gate och shopping. Dryck och förtäring kan antingen serveras i konferensrummet, i flygplansrestaurangen eller i Cabin Lounge som ligger i anslutning till konferenslokalerna. 

Cockpit

Cockpit är ett mindre, men fortfarande fullt utrustat, konferensrum för två till sex personer. Rummet har utsikt över både start- och landningsbanan.

12,5 kvadratmeter

Cessna

Cessna är ett utbildnings- och konferensrum i lugn miljö. Rummet, som passar åtta till tolv deltagare, är möblerat i styrelsesittning.

29,5 kvadratmeter

Cargo Bay

Cargo Bay är ett större och fullt utrustat konferensrum med stora möjligheter för både traditionell konferens och mindre event. Rummet kan ta upp till 75 personer men i standardmöblering cirka 18–35 personer.

121 kvadratmeter

Concorde VIP

Concorde VIP har en fantastisk vy över start- och landningsbana. Lokalen är lämplig för 12–20 personer i styrelsesittning.

49 kvadratmeter 

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag klockan 08.00–16.00

Kontakt

Telefon: 010-1095006
E-post: umeaairport@swedavia.se

Malmö

Starta kick-offen redan på flygplatsen eller varför inte ta ett snabbt möte med kollegorna innan affärsresan?

Med ett stort antal inrikes- och utrikesdestinationer är Malmö Airport en naturlig mötesplats för resenärerna i regionen. Här samlar du enkelt och bekvämt kollegor, partners och kunder i en miljö som är full av liv. På flygplatsen finns idag två lokaler med plats för upp till 20 personer.


Boeing

Rummet är fast möblerat med U-bord för tolv personer samt en föreläsare. Ljus kommer in genom en fönstervägg och mörkläggningsgardin finns. I rummet finns även en sittgrupp.

Yta

Lokalen lämpar sig för en grupp med upp till 20 personer.

Antal personer

Upp till 20 personer.

Standardutrustning

Trådlöst bredband, whiteboard och blädderblock.

Förbokas

TV/Video, OH, projektor och högtalartelefon.

Airbus

Rummet är fast möblerat med konferensbord för tolv personer samt en föreläsare. Ljus kommer in från en fönstervägg och mörkläggningsgardin finns. I rummet finns även en sittgrupp.

Yta

Lokalen lämpar sig för en grupp med upp till tolv personer.

Antal personer

Upp till 12 personer.

Standardutrustning

LCD-projektor, trådlöst bredband, whiteboard, blädderblock och analog telefonlinje.

Förbokas

TV/Video, OH, diaprojektor och högtalartelefon.

Mat & dryck

Under konferenser på Malmö Airport Conference finns det möjlighet att beställa frukostbuffé, mingelmat, ett varierat utbud av tilltugg eller komponera ihop en middag tillsammans med flygplatsens kockar.

Skräddarsydda möten

Kanske vill du få ut något extra av att lägga ditt möte på flygplatsen. Malmö Airport Conference erbjuder bland annat guidade visningar av flygplatsen och landningsbanan. Har du andra önskemål är du välkommen att höra av dig för att konferensbokarna ska kunna sy ihop en upplevelse som passar just ditt företag.

Ordinarie öppettider

Telefontid för bokning och frågor, måndag–fredag klockan 09.00–16.00.
Telefon: 010-10 94 500