Gå till innehåll

Business Park – en del av Airport City Göteborg

Nu finns en unik möjlighet för företag att etablera sig i toppmoderna lokaler i ett utmärkt läge – nära hemmet, övriga Sverige och resten av världen. Med start 2022 utvecklas en företagspark intill Göteborg Landvetter Airport, mitt i den nya flygplatsstaden.

Områdets väl synliga och lättillgängliga placering vid riksväg 40 och infarten till flygplatsen ger ett optimalt skyltläge för de företag som etablerar sig här. 

Byggstart 2022

Både internationella företag och lokala företag har visat stort intresse för att etablera verksamhet i området och under 2022 inleddes byggnation för Haulotte Scandinavia AB och Nordiska Galleriet AB. Under 2023 planerar Zeppelin Sverige AB genomföra byggnation av ett nordiskt huvudkontor och lokaler för lager, service samt uthyrning. Tempot är högt och det är redan få markområden kvar för etablering.

Airport City Göteborg, flygplatsstaden med lager- och logistikverksamheter, kontor, hotell, handels- och arbetsplatser, utvecklas av Swedavia tillsammans med partners, i direkt anslutning till Göteborg Landvetter Airport. Flygplatsstaden växer fram etappvis och beräknas vara fullt utbyggd 2045.

Kontakt

Vill du etablera verksamhet eller är du intresserad av att vara en del i utvecklingen av Airport City Göteborg?? Kontakta Robert Lenzi, Head of Property Development, Swedavia Real Estate: 076-867 97 48 eller robert.lenzi@swedavia.se

Visionsbild: Krook & Tjäder