Gå till innehåll

Fordonstekniker till Bromma Stockholm Airport

6 dagar kvar att ansöka

Drift, underhåll, logistik & teknik
Heltid
Fordonsmekaniker
Sista ansökningsdag: 2024-07-29
Till ansökan

Vill du arbeta på en unik och spännande arbetsplats med ny teknik och tunga fordon? Då är detta den perfekta arbetsplatsen för dig!

Enheten Swedavia Fordon arbetar på uppdrag av Swedavias flygplatser och har ett strategiskt uppdrag att serva, reparera och underhålla Bromma Stockholms Airports fordonspark med noll fossilt koldioxidutsläpp, elektrifiering och automation i fokus. Vår utmaning är att flygplatsens utrustnings- och fordonspark skall fungera utan driftstörningar, dygnet runt – året runt.

Till vår verkstad söker vi en driven och engagerad Fordonstekniker med erfarenhet av service och reparationsarbeten på fordon och maskiner. Vår verkstad har ett brett arbetsområde som sträcker sig från vanliga gräsklippare till specialfordon som bara finns på flygplatser. Hos oss får du arbeta i en härlig miljö som präglas av flygpuls, förväntan och internationell atmosfär!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Fordonstekniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på flygplatsens fordon, maskiner, redskap och utrustning.

Du och ditt team ansvarar även för fordonen i vår fordonspark som till stor del består av
flygplatsspecifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, bussar, brandbilar, dumprar, och entreprenadmaskiner. Det finns även eltruckar, bagagevagnar, flygplanstrappor, lätta transportfordon, och personbilar.

Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del i ett sammansvetsat team om tio tekniker. Du kommer att få arbeta i en ny och toppmodern verkstad på 5000 kvm med arbetsmiljö och säkerhet i fokus.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • gymnasiekompetens som fordonstekniker
  • flerårig erfarenhet av att arbeta som mekaniker med tunga fordon
  • kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • god datorvana

Som person är du tekniskt intresserad och arbetar bra tillsammans med andra. Du är flexibel och kan prioritera viktiga och akuta arbetsuppgifter samt kan strukturera upp ditt arbete. Du behöver ha servicekänsla och kunna föra en god kommunikation med våra olika kunder på flygplatsen. För tjänsten är B och C-körkort ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!


För frågor kontakta

Per-Åke Romberg, 010-1091883

Till ansökan

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande