Gå till innehåll

Kapacitetsutvecklare

IT
Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-05-21

Vill du vara en del av lösningen för att utveckla Sveriges största flygplatser?
Ta chansen att bli Kapacitetsutvecklare hos oss där du driver, samordnar och koordinerar större verksamhetsövergripande kapacitetsfrågor och projekt!

Vi söker dig, en engagerad och analytisk kapacitetsutvecklare som kan hjälpa oss säkerställa en fungerande operativ drift samtidigt som den infrastrukturella utvecklingen pågår på våra största flygplatser.

Vad innebär rollen
Du har en nyckelroll inom Swedavias utvecklingsarbete både utifrån ett operativt och infrastrukturellt perspektiv och representerar avdelningen Kapacitetsanalys i remissgrupper och större utvecklingsprojekt. Du genomför arbetet i nära samarbete med 6 trevliga analytiker som är dina närmaste kollegor. Med hjälp av kollegorna sammanställer du datadrivna analyser och presenterar för verksamhet, pågående projekt, koncernledning och övriga intressenter för att bidra till välgrundade beslut. Du stödjer även kollegor med underlag som kan ligga till grund för initiativbeskrivningar för att skapa nya projekt.

Målsättningen med arbetet är att våra flygplatser ska kunna erbjuda rätt kapacitet i rätt tid för att välkomna våra flygbolag, resenärer och övriga kunder.

Vem är du?
Du ser helhetsbilden och förstår hur olika delar av vår verksamhet påverkas av beslut som tas och är bra på att samordna avdelningar som blir berörda. Du är social, van att samarbeta och tycker om att bygga bra teamkänsla. Du är tydlig när du kommunicerar resultat av analyser och kan förklara komplexa koncept på ett sätt som är anpassat till lyssnaren.

Vidare har du:

  • akademisk utbildning och gärna bakgrund inom flygbranschen
  • erfarenhet av att leda och ta ansvar för lösningar inom komplexa verksamheter
  • erfarenhet av processarbete
  • goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
  • engagemang för datadrivna och välgrundade beslut
  • förmåga att snabbt sätta dig in i nya processer och verksamhetsområden
  • kunskap att avgöra i vilka sammanhang analyser är relevanta för att skapa ett bättre beslutsunderlag

Vad erbjuder vi dig?
Om du känner igen dig i ovanstående erbjuder vi dig en rolig och utmanande vardag där arbetet sker i högt tempo samtidigt som vi tar väl hand om varandra och lägger stor vikt i arbetsglädje och gemenskap.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Thoudal, sofie.thoudal@swedavia.se

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 21 maj, vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning. 


För frågor kontakta

Sofie Thoudal, sofie.thoudal@swedavia.se

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande