Gå till innehåll

Vi söker dig som vill jobba med passagerarservice på Umeå Airport

Passagerarservice & kundtjänst
Deltid
Airport Officer
Sista ansökningsdag: 2024-05-20

Gillar du att träffa nya människor är ansvarstagande och sätter kunden i fokus? Då ska du söka till tjänsten som Airport Officer passagerarservice!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, socialt och betydelsefullt arbete där du är med och skapar en härlig upplevelse för våra resenärer.

Vad innebär rollen?
Arbete med passagerarservice innebär i huvudsak att ta hand om resenärer när det gäller incheckning, boarding samt övrig kundservice vid avgång och ankomst. Du kommer även att arbeta i vår säkerhetskontroll där du på ett välkomnande sätt kontrollerar passagerare, personal och bagage för att förhindra brott mot den civila luftfarten. Eftersom flygplatsen arbetar integrerat över enhetsgränser så omfattar ditt uppdrag även andra på flygplatsen förekommande uppgifter.

Ditt och dina kollegors uppdrag är att arbeta för hög säkerhet, ett gott kundbemötande och effektivitet i våra arbetsprocesser. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och varje medarbetare i teamet är viktig för att lyckas med uppdraget. I din vardag krävs en förståelse och respekt för det regelverk som verksamheten vilar på samtidigt som det finns utrymme för förbättringsförslag och egna initiativ.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt och konstruktivt sätt. Arbetet sker ofta i ett högt tempo och integreringen mellan funktioner gör att du bör uppskatta variation och ”snabba ryck” för att trivas hos oss.

För att lyckas i rollen behöver du ha en blick för prioriteringar och snabbt se vad som är mest akut och vad som kan vänta. Då du befinner dig i en miljö där människor från hela världen möts behöver du ha en utvecklad känsla för kundbemötande samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Övriga språkkunskaper är självklart meriterande. Utbildning inom säkerhetskontroll eller passagerarservice är meriterande men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en unik arbetsplats på Swedavia. Hos oss får du friskvårdsbidrag och möjlighet till bra försäkringspaket. Tjänsten är 80% och skiftarbete.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tove.svalstedt@swedavia.se.

Fackliga ombud är ST Christofer Quint christofer.quint@swedavia.se och SEKO Jon Johansson-Nurse jon.johansson-nurse@swedavia.se

Urval sker löpande! Sista ansökningsdag är den 20 maj och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

 


För frågor kontakta

Tove Svalstedt

Våra värderingar

Vi strävar efter att utvecklas till ett bolag där allt vi gör präglas av våra värderingar med högsta tänkbara service vid flygplatserna.

 

Pålitlighet  Engagemang

 

 

 

 

Nytänkande Välkomnande