Gå till innehåll

Flexibla möten erbjuds på Stockholm Arlanda Airport med United Spaces

2018-11-26, kl. 14:43

Coworking-företaget United Spaces öppnar en tillfällig pop up-yta på Arlanda i Terminal 4. Här kommer affärsresenären under en period få uppleva känslan av atmosfären hos United Spaces.

United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking, flyttar in i kontorsbyggnaden Office One under våren 2019. Mellan 26 november och 9 december kommer en pop ut-yta att finnas i Terminal 4. Här ska så många som möjligt få chansen att uppleva atmosfären och upptäcka de flexibla mötesmöjligheterna som finns.  

United Spaces erbjuder flexibla kontorslösningar och coworking för varierande behov samt mötesrum och eventarena. Det kommer att finnas flera olika typer av medlemskap, bland annat Business Lounge, Flex Office och Private Office. Läs mer här om United Spaces.

 – Vi ser med spänning fram emot öppningen av United Spaces i Office One på Arlanda i mars 2019. Som det första och enda coworking-konceptet på Arlanda så behöver vi visa upp vad coworking och United Spaces är för resenärer. Genom att sätta upp ett pop up-office i terminal 4 kan vi göra just detta och öka kännedomen kring United Spaces för en relevant målgrupp, säger Karl Garberg, marknadschef United Spaces. 

Arlanda är på väg att bli Nordens ledande mötesplats för affärsmöten och konferenser. Kontorsbyggnaden Office One, i nära anslutning till SkyCity och terminalerna, möter väl de behov som finns av moderna kontor och mötesplatser med effektiva kommunikationer. Läs mer om Office One.

På bilderna syns Katarina Gradzka, Johanna Hollgren och Karl Garberg från United Spaces.