Gå till innehåll

Första hyresgästerna flyttar in i Office One

2018-10-01, kl. 07:50

Idag öppnas dörrarna till Office One på Arlanda. Den nybyggda kontorsbyggnaden ligger i direkt anslutning till SkyCity, endast ett par minuter från terminalerna. De första hyresgästerna, Babcock Scandinavian AirAmbulance och Swedavia Airport Telecom, är nu redo att flytta in och göra sig hemmastadda i sina nya lokaler.

Vision framtidens Arlanda Office One

– Vår vision är att skapa en unik mötesplats utifrån kundens behov och med närhet till världen. Vi har sett fram emot dagen då våra första hyresgäster kan flytta in och göra lokalerna till sina egna, och nu är vi där, säger Karl Wistrand, vd Swedavia Real Estate.

Office One ligger mitt i Airport City Stockholm – den nya flygplatsstad som nu växer fram kring Arlanda – med närhet till både Stockholm och Uppsala. Närheten till terminalerna och flygplatsens andra kommunikationer gör att hyresgästerna också kommer närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen.

Babcock Scandinavian AirAmbulance, Nordens största ambulansflygföretag, som tidigare haft sitt kontor i Arlandas terminal 2, är spända på att äntligen få flytta in i sina nya lokaler.

– Vi är glada att få flytta in i nya, moderna och luftiga lokaler med fortsatt närhet till flygplatsen, säger Agneta Karlfeldt, chefsjuksköterska och driftchef på Babcock Scandinavian AirAmbulance.

Swedavia Airport Telecom kommer också att flytta in i Office One nu i oktober. Under våren 2019 får de sällskap av marktjänstbolaget Aviator, Tullsupport, Svenska Fönster samt United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking.

Vill du veta mer om Office One?
Korta fakta:

  • 15 000 kvadratmeter kontorsyta där varje hyresgäst ges möjlighet att forma och inreda lokalerna efter sina egna behov.
  • Totalt tio våningsplan.
  • Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE.


För mer information, kolla gärna in vår broschyr om Office One. Du är också välkommen att kontakta Andreas Wallebom, Leasing Manager, 010-109 13 35, andreas.wallebom@swedavia.se.