Gå till innehåll

Office One blir verklighet

2016-07-05, kl. 08:00

Vi har påbörjat förberedande markarbeten till Office One och den officiella byggstarten planeras till efter sommaren. Inflyttning sker sommaren 2018.

 

SkyCity Office One skiss

När Office One är färdigbyggt år 2018 står 15 000 kvadratmeter med flexibla kontor till förfogande i en av Europas mest expansiva regioner. Office One är själva kärnan i den flygplatsstad som just nu växer fram i anslutning till Arlanda och som binder ihop Stockholm och Uppsala med övriga världen.

– Det känns väldigt bra att vi snart börjar bygga Office One. Fram till år 2030 förväntas antalet anställda på Arlanda flerdubblas och Office One bidrar till att möjliggöra den planerade tillväxten, säger Magnus Imland, projektstyrningschef på Swedavia.

Testa kontor med flygplats

Många är nyfikna på Office One och därför lånar vi ut en lokal i SkyCity, så att det finns möjlighet att testa hur det är att jobba på ett kontor med bästa flygplatsläge. Ring 010 – 109 89 00 om du vill ha mer information.

Du kan fortfarande parkera vid SkyCity

Vi har skärmat av en del av området precis utanför SkyCity, där Office One kommer att ligga. Det finns fortfarande möjlighet att boka terminalnära parkering.