easyJet satsar på Göteborg

2010-07-08, kl. 10:48

– Att easyJet startar tre linjer till vår region skapar nya möjligheter för turist- och besöksnäringen. Våra nya linjer med easyJet ökar ytterligare tillgängligheten för Göteborg och västra Sverige, säger Olle Sundin, flygplatschef Göteborg Landvetter Airport.

– Alla nya direktlinjer till Göteborg är bra för utvecklingen i regionen, säger Leif Nilsson, VD i Göteborg & Co som marknadsför destinationen Göteborg.

easyJet börjar flyga till Berlin Schönefeld från Göteborg Landvetter Airport den 2 november och direktlinjen till Manchester startar den 10 december.

– Berlin är sannolikt Europas hetaste stad just nu med ett sprudlande kulturliv, billigt och bra boende och ett fantastiskt restaurangliv. Från Göteborg är det bara en dryg timmes flygning och det passar därför perfekt som weekenddestination. Även om det framförallt är affärsresenärer som flyger till Manchester så har även den staden många guldkorn, bra shopping ett stort utbud av pubar för alla fotbollsfans, säger Oliver Aust, kommunikationsdirektör för easyJet.

Biljetter kan bokas via www.easyjet.com.