Gå till innehåll

Hall of Plane – The Parts of Flying

2013-03-20, kl. 11:16

Nu är den interaktiva utställningen ”Hall of Plane – The Parts of Flying” på Göteborg Landvetter Airport invigd. Med på invigningen var representanter från resenärsforumet Businesclass.se och ett antal flygentusiaster.Hall of Plane, som finns inne i den nyinvigda utrikes avgångshallen, är en del av det flygplatsen kallar lärandemiljöer:
- En flygplats är en spännande miljö i sig, men vi vill med vårt lärandekoncept utöka upplevelsen och erbjuda mer än bra shopping och god mat. Upplevelsen på flygplatsen ska vara lika bra som destinationen, säger Fredrik Olsson, Kommunikationschef
 - Vi har fått en fantastisk respons på vår första vägg där Carolina Falkholt skapat ett åtta meter långt konstverk och nu inviger vi vägg nummer två som fokuserar på flyget.
 
Industridesignern Fredrik Palmblad har byggt modellen, som är skalenlig med fullstora detaljer.
 - Väggen är en hyllning till alla entusiastiska planespotters och ett sätt att inviga övriga nyfikna i flygets spännande värld. Jag ville ta planen som resenärerna ser genom fönstren in i hallen och göra dem mer tillgängliga, säger Fredrik Palmblad.