Annonsera på
Stockholm Arlanda Airport

Swedavia Reklam erbjuder en unik varumärkesarena i en attraktiv och dynamisk miljö där såväl nationell- som internationell publik möts. Ta del av ett brett och flexibelt reklamutbud som ger en fantastisk produktmix och en bred geografisk räckvidd.

 

Stockholm - Skandinaviens huvudstad

Stockholm är inte enbart den största staden i Nordens största land, utan även en av Europas snabbast växande huvudstäder, med en inflyttning på nära 39 000 personer årligen. Staden förväntas växa sex gånger snabbare än Paris och dubbelt så snabbt som Köpenhamn fram till 2030.

Internationella företag väljer ofta att förlägga sina regionala huvudkontor i Stockholm. Hälften av alla företag på Forbes Global 2000 i Norden har sina huvudkontor här, och staden är Europas tredje största centrum för globala huvudkontor, varav utländska företag står för 85%. Staden är även Nordens största företagsmarknad och finansiella centrum.

Stockholm befinner sig ständigt i toppen av globala topplistor för företagsklimat och innovation, och är idag ett globalt centrum för teknik och startups.

Staden har rankats av Global Talent Competitiveness Index som en av världens bästa städer för att utveckla, attrahera och behålla talang.

Stockholms län har bland Europas högsta BRP-siffror per capita och stor köpkraft, med Sveriges högsta inkomsttagare.

 

Vy över stockholm
Illustration på stockholm arlanda airport

Stockholm Arlanda Airport

Swedavia arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sina tio flygplatser för att möta det ökande trycket på ett effektivt resande inrikes och internationellt.

Före Covid-19-pandemin och den stora minskningen av resenärsantalet var Arlanda under en lång tid Nordens snabbast växande flygplats, med allt fler flygbolag, direktrutter och resenärer, både internationellt och inrikes. Under 2019 passerade över 26 miljoner resenärer Stockholm Arlanda Airport.

Flygresandet spelar och kommer även fortsatt att spela en viktig roll. Därför förbereder flygplatsen för framtiden. Stockholm Arlanda Airport ska erbjuda en smidig och inspirerande upplevelse för resenären, fungera som en ledande mötesplats och vara en internationell förebild på hållbarhetsområdet

En helt ny flygplatsstad - Airport City Stockholm – har börjat ta form runt Arlanda och stärker flygplatsens position som en mötesplats för arbete och fritid och en ingångsport där Norden möter världen.

* Priserna som visas är exklusive moms