Gå till innehåll

Fira ankomsten till Sverige med en varmkorv på Stockholm Arlanda Airport

2015-07-31, kl. 09:15

Många svenskar kan längta efter en klassisk varmkorv på utlandsresan. Nu kan abstinensen snabbt botas redan vid ankomsten på Stockholm Arlanda Airport. en populära danska snabbmatsmärket Steff Houlberg slår från och med idag upp portarna med ”Steffs Place” i bagagehallen på Arlanda.

Många svenskar kan längta efter en klassisk varmkorv på utlandsresan. Nu kan abstinensen snabbt botas redan vid ankomsten på Stockholm Arlanda Airport.

Den populära danska snabbmatsmärket Steff Houlberg slår från och med idag upp portarna med ”Steffs Place” i bagagehallen på Arlanda. I väntan på semesterväskan i bagagehallen vid ankomsten kan suget och hungern snabbt stillas med en nykokt eller grillad varmkorv. Eller en hel korvmeny.

På Köpenhamns internationella flygplats finns det redan fyra Steff Place och nu är det svenskarnas tur. I menyerna erbjuds alltifrån den klassiska röda pölsen till nyckelhålsmärkt sund korv via mexikanskinspirerade smaker. För den som önskar lite drag i tillvaron rekommenderas en het Pusta.

Tanken är även att Steffs Place vid stora resdagar ska kunna erbjuda ambulerande korvlådor i avgångshallarna.

Så nu kan alla flygande Sverigegäster enkelt fixa en varm korv i flygande fläng.

För mera information, kontakta Swedavia pressavdelning, 010-10 90 100