Gå till innehåll

Fler trendiga butiker på Arlanda

2015-03-11, kl. 09:18

Nu har ytterligare två butiker öppnat på Stockholm Arlanda Airport. De starka varumärkena Polo Ralph Lauren och Hugo Boss lanserar varsin butik på flygplatsens blivande shoppinggata.

Nu har ytterligare två butiker öppnat på Stockholm Arlanda Airport. De starka varumärkena Polo Ralph Lauren och Hugo Boss lanserar varsin butik på flygplatsens blivande shoppinggata.

På Arlanda byggs just nu en ny shoppinggata i Terminal 5, som kommer att erbjuda bra shopping med spännande varumärken och nya koncept. Shoppinggatan, som står klar 1 april, har utökats med ytterligare två butiker.

Polo Ralph Lauren finns nu för första gången representerat på Arlanda med en egen butik. Med sitt karaktäristiska emblem - en broderad polospelare – står det traditionella amerikanska märket Polo Ralph Lauren för det välklädda men avslappnade modet.

Hugo Boss har funnits på Arlanda sedan tidigare men väljer nu att öppna en butik i ny tappning, där man förutom ett brett urval av herrkläder, skor och accessoarer också hittar golfkollektionen BOSS Green.

- Vi är glada att få välkomna både Polo Ralph Lauren och Hugo Boss, vars utbud vi vet att våra resenärer efterfrågar. Öppningen av de båda butikerna är de senaste bidragen till att skapa en handelsplats som resenärerna ser fram emot att besöka, säger Magnus Ros, Director Commercial Services på Swedavia.

Den nya shoppinggatan ligger i flygplatsens Terminal 5 och kommer att bjuda på många kända varumärken. Butikerna öppnar i etapper fram till den 1 april. Sedan tidigare är bland andra Victoria's Secret, Michael Kors, Bath & Bodyworks och Superdry etablerade på shoppinggatan.