Gå till innehåll

Ny taxistation invigd på Arlanda

2015-12-21, kl. 10:31

Nu har den nya taxistationen invigts vid ankomsthallen på Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport. Taxistationens tak är utformat som flygplansvingar och det täcker 600 kvadratmeter yta. Här under ryms 16 taxibilar samtidigt.

Nu har den nya taxistationen invigts vid ankomsthallen på Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport. Taxistationens tak är utformat som flygplansvingar och det täcker 600 kvadratmeter yta. Här under ryms 16 taxibilar samtidigt.

- Vi vill att våra ankommande resenärer ska få ett bra bemötande direkt när de landat på Stockholm Arlanda Airport. Den nya taxistationen är en del av det omfattande investeringsprogram vi genomför på Arlanda. Stationen är tänkt att skapa ökad trivsel för alla resenärer samtidigt som det blir en bättre upplevelse för de taxichaufförer som ofta hämtar resenärer på flygplatsen, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Den nya taxistationens utformning innebär att resenärerna kommer att vara under tak när de tar sig till och från sin tax från ankomsthallen. Det har också blivit lättare för resenärerna att hitta rätt med hjälp av nya ljusskyltar med tydlig taxibolagsidentifiering.