Gå till innehåll

O’Learys öppnar på Malmö Airport

2015-07-02, kl. 13:10

Nya mat- och dryckeskoncept öppnar i Scandinavia Service Partners regi på Malmö Airport. O’Learys – The No 1 Sportsbar – är det restaurangkoncept som SSP i samarbete med Swedavia har valt för att skapa en bra upplevelse för resenärerna

Nya mat- och dryckeskoncept öppnar i Scandinavia Service Partners regi på Malmö Airport. O’Learys – The No 1 Sportsbar – är det restaurangkoncept som SSP i samarbete med Swedavia har valt för att skapa en bra upplevelse för resenärerna.

O’Learys är det första stora restaurangvarumärket på Malmö Airport. Det finns 136 sittplatser där resenärerna kan slå sig ner och få mat och dryck serverad. Restaurangen ligger efter säkerhetskontrollen och är byggd på båda sidor av gångstråket. Öppettiderna anpassas efter flygens avgångstider.

– O’Learys handlar om passionen för våra fans, sporten, stämningen, maten och drycken, säger Wilhelm Vintilescu, VD på O’Learys Trademark. Det känns fantastiskt roligt att veta att vi nu kommer att dela med oss av denna passion till resenärerna på Malmö Airport. Vi tillför både något nytt till flygplatsen och ett varumärke som är välkänt och uppskattat av många resenärer.

- Det är jättekul att vi får nya kända varumärken hos oss som lyfter resenärsupplevelsen, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport. O ‘Learys finns idag på bland annat på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Airport och har ett utbud som passar väl in på en flygplats.