Gå till innehåll

SSP driver mobil "Starbucks APE" på Stockholm Arlanda Airport

2015-09-16, kl. 09:23

SSP, det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer, kommer nu att kunna erbjuda sina kaffetörstande gäster att köpa Starbucksfavoriter från ytterligare en enhet på flygplatsen.

SSP, det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer, kommer nu att kunna erbjuda sina kaffetörstande gäster att köpa Starbucksfavoriter från ytterligare en enhet på flygplatsen.

"APEn" är utrustad för att kunna ge gästerna det fantastiska kaffe och den upplevelse de förväntar sig av Starbucks varumärke. I Starbucksdesign och med en varm interiör i trä, kommer man lätt att känna igen denna mobila enhet.

Det kommer att serveras olika Starbucksdrycker inklusive espressobaserade favoriter som Caffé Latte och Caramel Macchiato, liksom varm choklad och olika sorters te.

Lars Edengréen, VD för SSP Sweden kommenterar; I SSP söker vi alltid efter innovativa sätt att möta våra gästers behov. Vår nya Starbucks APE är ett utmärkt sätt att tillföra en ny dimension av service och utbud på en livlig flygplats och ger oss möjlighet att möta det ökade kravet från våra gäster, särskilt under perioder med många resande, på ett ännu effektivare sätt.

"Vi är stolta över att Stockholm Arlanda Airport är först i Sverige att få välkomna Starbucks mobila APE. Det känns extra roligt med tanke på att svenskarna är ett av de mest kaffeälskande folken i världen," säger Magnus Ros, kommersiell direktör på Stockholm Arlanda Airport.


Om SSP
SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Med en historia som sträcker sig över 50 år i branschen har SSP idag närmare 30 000 medarbetare som tar hand om ca en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver ca 2 000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av ca 500 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Caviar House & Prunier, 2 | 2 SSP. Millies Cookies, YO! Sushi, O’Learys, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève, Café Deco i Hong Kong och Shanghai och den prisbelönta Center Bar i Zürich. SSP Groups omsättning och underliggande operativa vinst för budgetåret 2014 uppgick till £1.82 miljarder respektive £88.5 miljoner. Läs mer på www.foodtravelexperts.com/sweden

Om Starbucks
Sedan 1971 arbetar Starbucks Coffee Company med etiskt ursprung och rostning av arabica- kaffebönor av högsta kvalitet. Idag, med försäljningsställen runt om i världen, är bolaget världens ledande kafferosteri och återförsäljare av specialkaffe. Genom ett orubbligt engagemang för förstklassigt genomförande och vägledande principer, kommer den unika Starbucks-upplevelsen till liv för varje kund genom varje kopp. I dag finns det över 22 000 Starbucks kaffebarer i 66 länder. För att ta del av denna upplevelse besök ett Starbucks-café eller gå in på www.starbucks.se.