Gå till innehåll

Swedavia drop in-viger på West Pride 2015

2015-02-27, kl. 11:39

​Alla par som går i giftastankar kommer att få chansen under West Pride i Göteborg i juni. För andra året i rad bjuder Swedavia in till drop in-vigslar. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Alla par som går i giftastankar kommer att få chansen under West Pride i Göteborg i juni. För andra året i rad bjuder Swedavia in till drop in-vigslar. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Sedan 2014 erbjuder Swedavia drop in-vigslar under West Pride i Göteborg. Förra årets kärleksfest var en stor succé och därför kommer det att vara två vigselförrättare från Swedavia som drop in-viger i år. Susanne Norman, flygplatschef för Åre Östersund Airport, får förstärkning av Mona Glans som är flygplatschef för Ronneby Airport.

Swedavia medverkar sedan 2011 på Pride-festivaler runt om i landet för att stödja arbetet för alla människors lika rätt och värde, där stödet till hbtq-personer är en mycket viktig del. Samarbetet med West Pride är ett sätt att visa att Swedavia är en välkomnande arbetsgivare som är övertygad om att olikheter berikar.

Drop in-vigslarna hålls i anslutning till Regnbågsparken lördagen den 13/6 mellan kl 14.00-18.00 och söndagen den 14/6 mellan 12.00-14.00.

Alla par är välkomna, oavsett sexuell läggning. Den enda förutsättningen är att man har ansökt om hindersprövning hos Skatteverket, vilket man bör göra i god tid då detta brukar ta minst två veckor.