Gå till innehåll

Swedavia ett av Sveriges bästa karriärföretag

2015-02-09, kl. 13:00

Swedavia har utsetts som ett av Sveriges mest spännande företag för att kunna göra arbetskarriär av rekryteringsföretaget Jobtip

Swedavia har utsetts som ett av Sveriges mest spännande företag för att kunna göra arbetskarriär.

Varje år utser rekryteringsföretaget Jobtip Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Över 1200 företag granskas och utvärderas utifrån bland annat karriärs- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang och internationell räckvidd. För tredje året i rad har Swedavia utsetts till ett av Sveriges hundra mest spännande företag för yrkesverksamma att göra karriär på.

Swedavias satsning på hållbarhet, sedan företaget bildades 2010, har bidragit till att företagets medarbetare samt den sociala utvecklingen satts i ytterligare fokus.

– Vi är glada över utmärkelsen och kanske framför allt att för att vårt fokus på hållbarhet och social utveckling uppmärksammas. Våra nära 2 500 medarbetare bidrar dagligen till Sveriges nationella och internationella tillgänglighet och jag är stolt över personalens stora engagemang och driv, säger Marie Wiksborg, HR-direktör på Swedavia.

Så här lyder motiveringen till Swedavias utmärkelse:

Med ett stort fokus på sina medarbetare, hållbarhet och social utveckling skapar Swedavia en modern arbetsplats med möjligheter för en bred mångfald att göra karriär. Ett välutvecklat trainee-initiativ och utvecklingsprogram skapar många olika karriärvägar och visar att medarbetarna är den viktigaste tillgången på företaget. Detta tillsammans med sina insatser att driva både hållbarhetsfokus och social utveckling framåt gör Swedavia till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2015.

För mera information, kontakta Swedavia Pressavdelning: 010-10 90 100