Gå till innehåll

​​Swedavia vinner pris för bästa app

2015-01-29, kl. 13:07

Swedavias flygplats-app har utsetts till bästa mobila app i den årliga tävlingen Web Service Award.

Swedavias flygplats-app har utsetts till bästa mobila app i den årliga tävlingen Web Service Award. Priset delades ut på onsdagskvällen på en gala på Nalen i Stockholm.

I Web Service Award tävlar företag, organisationer och myndigheter om att bli utsedda till Sveriges bästa webbplats, app och intranät. Tävlingen baseras på webbplatsundersökningar med svar från över 200 000 besökare. En expertjury använder sedan resultatet för att utse vinnaren i varje kategori.

Juryn skrev följande motivering om Swedavias app:

”Snyggt och enkelt, med en utformning som passar formatet. Vinnaren av kategorin Mobilapp glädjer både användare och jury med smarta funktioner och sorteringsmöjligheter. Detta är en app som man tycker om att använda, ger stor nytta och underlättar din resa!”

- Vi är jätteglada över den här utmärkelsen och stolta över våra medarbetare som med stort engagemang bidrar till framgången i våra digitala kanaler. Utmärkelsen och nomineringarna är ett tydligt bevis på att resenärerna uppskattar det vi gör. Vi utvecklar kontinuerligt vår app och våra webbplatser, läser av vad resenärerna vill ha och försöker möta deras behov och önskemål, säger Maria Tungström, Swedavias Digital Channels Manager.

Appen är gemensam för Swedavias tio flygplatser. Ladda ned den här:

Android-app
iPhone- och iPad-app
Windows Phone-app
Windows 8-app

Läs mer om Web Service Award här:
http://www.webserviceaward.com/pressmeddelande-har-ar-sveriges-basta-webbplatser/