Gå till innehåll

Unika reklamytor för Ericsson på Arlanda

2015-02-09, kl. 13:39

Alla som reser till Terminal 2 och 5 på Stockholm Arlanda Airport kommer nu att mötas av Ericssons budskap om ett uppkopplat samhälle på vägen till ankomsthallen. Ericssons tema går i linje med flygplatsens ambition att vara en plats där man lyfter fram svensk innovation gentemot de internationella besökarna.

Antalet resenärer på Arlanda har växt med 30 procent på fem år och 2014 sattes resenäsrekord på 22.5 miljoner som annonsörerna når via digitala skärmar, stortavlor och stora impact-ytor.

- Reklamen är en mycket viktig affär för oss och vi fortsätter att investera i nya reklambärare, såväl digitala som analoga, på våra tio flygplatser. Tillsammans med Ericsson har vi skapat en skräddarsydd reklamlösning på en unik yta där vi nu för första gången visar reklambudskap. Som flygplatsbolag är vi extra glada över att Ericssons budskap fokuserar på att koppla ihop människor från hela världen eftersom det ligger så nära vår egen verksamhet, säger Per Sohl, reklamproduktchef på Swedavia.

- De senaste 40 åren har vår värld blivit mer och mer uppkopplad. Många av de innovationer som möjliggör denna uppkoppling har kommit från Sverige, och specifikt Stockholm, inklusive innovationer från oss på Ericsson. Att finnas på Arlanda ser vi som ett mycket bra tillfälle att belysa alla innovationer som har skapats av svenska företag och institutioner, och de oändliga möjligheter dessa givit oss runt om i världen, säger Helena Norrman,Senior Vice President, Chief Marketing and Communications Officer på Ericsson.