Gå till innehåll

Daniel Wellington öppnar pop-up på Arlanda

2016-08-30, kl. 13:37

Klockjätten Daniel Wellington öppnar pop-up butik på Stockholm Arlanda Airport. Förutom ordinarie sortiment kommer butiken att erbjuda nyheter som säljs exklusivt i butiken och online. Därmed finns de endast tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

Klockjätten Daniel Wellington öppnar pop-up butik på Stockholm Arlanda Airport. Förutom ordinarie sortiment kommer butiken att erbjuda nyheter som säljs exklusivt i butiken och online. Därmed finns de endast tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda samtidigt som vi är stolta över att Daniel Wellington väljer att göra sin första europeiska etablering hos oss. Flygplatser är idealiska arenor för varumärken som vill testa en ny marknad, både genom mixen av människor och nationaliteter men även för att många resenärer är öppna för att testa något nytt, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

- Detta har varit ett naturligt steg för utvecklingen av vår verksamhet. En klocka är en perfekt present som uppskattas av många och det känns fantastiskt bra att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att handla på resande fot.

- Det är vår första egna butik på en flygplats någonsin och det är naturligtvis extra roligt att vi får möjlighet att öppna den här på hemmaplan, säger Martina Engwall, Head of Travel Retail på Daniel Wellington.

Butiken återfinns på Terminal 5, mellan gate 1-10 och F 26-69 och är öppen till och med 15 november. Det reseanpassade utbudet består förutom ordinarie produkter även av produkter som säljs exklusivt i de egna försäljningskanalerna, och därmed endast finns tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.