Gå till innehåll

Flyg till Beirut från Malmö och Stockholm

2016-06-02, kl. 09:48

I dag startar Wings of Lebanon en av sina två nya direktlinjer mellan Sverige och Libanon. De skånska resenärerna kommer nu att kunna flyga till Beirut från Malmö Airport en gång i veckan, och från 4 juni går två flygningar i veckan från Stockholm Arlanda Airport till den libanesiska huvudstaden.

I dag startar Wings of Lebanon en av sina två nya direktlinjer mellan Sverige och Libanon. De skånska resenärerna kommer nu att kunna flyga till Beirut från Malmö Airport en gång i veckan, och från den 4 juni går två flygningar i veckan från Stockholm Arlanda Airport till den libanesiska huvudstaden.

Det är cirka sex år sedan det gick direktlinjer mellan Sverige och Libanon. Med den potential som finns i destinationen Beirut startar nu det libanesiska flygbolaget Wings of Lebanon tre direktavgångar i veckan, en från Malmö Airport och två från Arlanda.

- Vi är mycket glada över att kunna öka tillgängligheten till Libanon från Sverige. I dagsläget flyger drygt 11 000 transfererande resenärer per år mellan Stockholm och Beirut, och även i södra Sverige finns en stark efterfrågan på flyg till Beirut. Därför är det väldigt positivt att Wings of Lebanon nu startar direkttrafik från två av våra tio flygplatser, säger Elizabeth Axtelius, Aviation Business Director på Swedavia.

Avgångarna från Arlanda sker på tisdagar och söndagar medan den veckovisa avgången från Malmö Airport sker på torsdagar. Biljetter till avgångarna bokas via www.nakhalonline.com.