Gå till innehåll

”Makeupista” för fashionistas först i världen på Arlanda

2016-06-22, kl. 09:00

Makeupista är något för alla makeupälskare som nu kan inspireras och vara först med det senaste inom makeup från Maybelline, L’Oréal Makeup och Essie i ett unikt butikskoncept med världspremiär på Stockholm Arlanda Airport. I butiken lanseras förutom den särskilt framtagna makeup-appen Makeup Genius även Essies nagelbar där alla besökare kan få sina naglar gjorda – helt utan kostnad.

Makeupista är något för alla makeupälskare som nu kan inspireras och vara först med det senaste inom makeup från Maybelline, L’Oréal Makeup och Essie i ett unikt butikskoncept med världspremiär på Stockholm Arlanda Airport. I butiken lanseras förutom den särskilt framtagna makeup-appen Makeup Genius även Essies nagelbar där alla besökare kan få sina naglar gjorda – helt utan kostnad.Makeupista är en butik-i-butiken i flygplatsens Duty Free Store och konceptet är ett samarbete mellan Dufry, som driver taxfree-butikerna på Swedavias flygplatser, och LÓréal CPD.

Makeupista är mötesplatsen för alla makeupälskare som vill inspireras, få de senaste tipsen och trenderna eller skräddarsydda makeup råd från ett mycket stort makeup produkturval från Maybelline, l’Oréal Makeup och nagellackvarumärket Essie som även erbjuder fri manikyr för alla besökare. Makeupista är inrymd i taxfreebutiken Duty Free Store i Terminal 5 på Arlanda.

- Vi är stolta över att Arlanda blivit utsedda till den första flygplatsen i världen som får lansera konceptet. Våra resenärer får nu ta del av både experter på plats och ett produktutbud utöver det vanliga hos varumärken som vi vet är mycket populära, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

- Vi är väldigt glada över att introducera världens första makeupista-koncept tillsammans med L’Oréal på Arlanda. Det är ytterligare ett steg framåt i vår kontinuerliga strävan att erbjuda våra kunder ett stort utbud av produkter och service i en innovativ miljö, säger Karl Walter, VD för Dufry i Sverige.

I butiken presenteras också ett helt nytt sätt att prova nya looker och produkter genom den särskilt framtagna makeup-appen Makeup Genius som finns på surfplattor runt om i butiken. Appen är ett virtuellt sätt att testa makeup på ett realistiskt sätt. En egen ansiktsbild laddas upp och det går sedan fort att testa nya Looks-On-The-go, vilket är en fördel om det är kort tid kvar till avgång.