Gå till innehåll

Pontus in the Air lanserar app för hungriga flygresenärer

2016-06-02, kl. 13:12

Det senaste tillskottet i matutbudet på Stockholm Arlanda Airport är Pontus Frithiofs restaurang ”Pontus in the Air” i terminal 5. Förutom den höga kvaliteten på mat och dryck erbjuds resenärerna även ett snabbt och smidigt sätt att förbeställa maten på väg till flygplatsen som sedan kan tas med maten. För långa flygresor finns även möjlighet att komplettera matbeställningen med en kylväska.

Det senaste tillskottet i matutbudet på Stockholm Arlanda Airport är Pontus Frithiofs restaurang ”Pontus in the Air” i terminal 5. Förutom den höga kvaliteten på mat och dryck erbjuds resenärerna även ett snabbt och smidigt sätt att förbeställa maten på väg till flygplatsen som sedan kan tas med. För långa flygresor finns även möjlighet att komplettera matbeställningen med en kylväska.

Appen är kopplad till Pontus in the Air´s koncept Take-Off som består av frukost samt enklare lunch- och middagsrätter tänkta som take-away. Successivt kommer även utbudet i appen att kompletteras med rätter från restaurangens övriga två koncept Brasserie och Market.

Appen ”Pontus in the Air” laddas kostnadsfritt ned till iPhone eller Android. Genom att ange rababattkoden ”pontus” erhåller alla resenärer 20 procent rabatt på första betalningen som görs med appen. Appen innehåller även en karta som tydligt visar var Pontus in the Air är beläget i Terminal 5.

Läs mer om Pontus in the Air:
http://www.swedavia.se/arlanda/om-stockholm-arlanda-airport/om-flygplatsen/nyheter/arlanda-valkomnar-pontus-in-the-air/