Gå till innehåll

Stockholm Arlanda Airport lanserar e-handel för taxfree tillsammans med Dufry

2016-07-13, kl. 13:15

​Stockholm Arlanda Airport lanserar en webbshop tillsammans med Dufry som driver taxfree-butikerna. Därför kan nu alla resenärer förbeställa taxfree hemifrån innan resan. Varorna hämtas ut i taxfree-butikerna innan avresa, och de kunder som förbeställer får som ett introduktionserbjudande nu också 10% rabatt på sina köp.

Stockholm Arlanda Airport lanserar en webbshop tillsammans med Dufry som driver taxfree-butikerna. Därför kan nu alla resenärer förbeställa taxfree hemifrån innan resan. Varorna hämtas ut i taxfree-butikerna innan avresa, och de kunder som förbeställer får som ett introduktionserbjudande nu också 10 procent rabatt på sina köp.

Vill du kunna välja produkter i lugn och ro istället för att behöva stressa i taxfree-butiken innan avresan? Nu lanserar Arlanda och Dufry e-handel genom webbshoppen arlanda.se/taxfree så att alla resenärer som flyger utrikes kan förbeställa sin taxfree hemifrån i lugn och ro innan resan. Sedan är det bara att hämta ut de förbeställda och färdigpackade varorna i någon av taxfree-butikerna innan avresan. Dessutom erbjuds de kunder som föreställer sin taxfree just nu 10 procent rabatt på taxfree-priserna.

Från och med 30 dagar före och senast 72 timmar innan avresa är det möjligt att handla taxfree hemifrån. Betalning sker först när varorna hämtas upp och beställningen i sig är inte bindande.

Så fungerar Arlandas nya e-handels taxfree:

Vem kan förbeställa taxfreevaror?

Alla passagerare som reser utrikes från Stockholm Arlanda Airport.

Är beställningen bindande?

Nej. Transaktionen/betalningen genomförs först i någon av taxfree-butikerna på flygplatsen när du hämtar dina varor.

Hur fungerar förbeställning av taxfree?

Det är mycket enkelt. Du besöker arlanda.se/taxfree och när du hittar en produkt som du vill förbeställa lägger du den i din varukorg. Du uppger vart, och vilket datum, du ska flyga, samt vilket upphämtningsställe som du föredrar. Samma dag som du flyger går du till butiken på flygplatsen, hämtar och betalar din förbeställda taxfree.

Hur långt i förväg kan jag göra en beställning?

Förbeställning kan göras från 30 dagar före till senast 72 timmar innan avresan.

När ska jag betala mina förbeställda varor?

Du betalar i butiken på flygplatsen, när du hämtar dina varor.

Vad händer om jag inte har möjlighet att hämta min beställning?

Det händer ingenting eftersom en förbeställning inte är bindande. Om du inte kan hämta dina varor annulleras ordern avgiftsfritt.