Gå till innehåll

​Flyg direkt till Marseille från Arlanda

2017-02-02, kl. 09:35

Nu öppnar Air France en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport till Marseille i Provence till sommarsäsongen 2017. Nu blir det smidigare att flyga direkt till Frankrikes [OA(M1]om vid foten av bergsmassivet l'Estaque breder ut sig mot Medelhavet.

Nu öppnar Air France en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport till Marseille i Provence till sommarsäsongen 2017. Nu blir det smidigare att flyga direkt till Frankrikes tredje största stad som vid foten av bergsmassivet l'Estaque breder ut sig mot Medelhavet.

- Frankrike är ett mycket eftertraktat resmål för svenskar. Den nya sommarlinjen med Air France möter den stora efterfrågan som finns på direkttrafik från Stockholm till Frankrike, särskilt till populära sommardestinationer som Marseille. Förutom denna destination har vi den senaste tiden även kunnat addera Lyon och Montpellier och säsongen förlängs även genom en flyglinje till Bordeaux, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Direktlinjen med Air France trafikeras 25 juli - 31 augusti med avgångar på tisdagar och torsdagar. Flygplansmodellen är en Airbus A320.