Gå till innehåll

​​Göteborg Landvetter och Malmö Airport söker reseambassadörer

2017-05-16, kl. 11:00

Drömmer du om att åka på äventyr i en stad du aldrig varit i tidigare eller brinner du lite extra för någon stad som du vill att fler ska upptäcka? Nu har du chansen. Swedavia som driver både Göteborg Landvetter och Malmö Airport, lanserar nu projektet Expedition Destination och söker därför efter nyfikna äventyrare som kan agera reseambassadörer till 25 olika destinationer runt om i Europa.

Drömmer du om att åka på äventyr i en stad du aldrig varit i tidigare eller brinner du lite extra för någon stad som du vill att fler ska upptäcka? Nu har du chansen. Swedavia som driver både Göteborg Landvetter och Malmö Airport, lanserar nu projektet Expedition Destination och söker därför efter nyfikna äventyrare som kan agera reseambassadörer till 25 olika destinationer runt om Europa.

Har du inte planerat in semestern än? Redan i sommar erbjuder Swedavia chansen att uppleva Europas kända och mindre kända smultronställen. De utvalda reseambassadörerna får både resa och boende betalt i utbyte mot att utforska världen och dela med sig av sina upplevelser.

- Göteborg Landvetter är flygplatsen som endast ligger 2 timmar bort från flera av Europas huvudstäder och vi har massor av nya spännande destinationer som vi vill att fler människor ska upptäcka. Därför söker vi nu ressugna som är redo att bli våra guider och reseambassadörer, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Bland destinationerna som nås direkt från Malmö Airport och Göteborg Landvetter finns trendiga och prisvärda städer som Prag, Budapest och Wien. För att bli reseambassadör och börja utforska världen behöver du bara gå in på hemsidan till den flygplats du vill åka ifrån, välja ett resmål och motivera varför just du skulle få åka. Den som inte vill resa själv behöver bara lägga till vem eller vilka som ska få följa med på resan.

- Vi vill komma så nära våra resenärers upplevelser som möjligt. Det bästa sättet att ta reda på vad våra resenärer gillar är att låta dem utforska världen på egen hand och sedan berätta om upplevelsen, både för oss och för släkt och vänner i deras närhet. Att vara intresserad av nya saker och att kunna ta fina bilder är meriterande men inget krav, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Dessa 25 destinationer kan du som reseambassadör åka till:

Wien, Zadar, Skopje, Edinburgh, Milano, Split, Prag, Poznań, Pisa, Debrecen, Vilnius, Kraków, Birmingham, Belgrad, Katowice, Riga, Niš, Gdansk, Bukarest, Cluj-Napoca, Thessaloniki, Tuzla, Tallinn och Warszawa.

- Både Göteborg Landvetter Airport och Malmö Airport är snabba och smidiga flygplatser som sparar tid och uppskattas av våra resenärer, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Läs mer om varje spännande resmål, låt dig inspireras och ansök på https://www.swedavia.se/expeditiondestination