Gå till innehåll

iDeal of Sweden öppnar konceptbutik på Arlanda

2017-12-22, kl. 12:00

Nu öppnar iDeal of Sweden sin första konceptbutik på Stockholm Arlanda Airport. Resenärer från hela världen kommer att kunna ta med sig en liten bit av Sverige i form av de egendesignade produkterna för mobilaccessoarer.

Nu öppnar iDeal of Sweden sin första konceptbutik på Stockholm Arlanda Airport. Rresenärer från hela världen kommer att kunna ta med sig en liten bit av Sverige i form av de egendesignade produkterna för mobilaccessoarer.

Produkterna är inspirerade av säsongens största trender. De består av både funktionella och trendiga tillbehör som mobilskal och plånboksfodral som går att fästa på hållare och magnetiska fästen i bilen och hemmet.

”The iDeal Concept” som produkterna är uppbyggda efter innebär att de fungerar magnetiskt med varandra. Det är ett ekosystem av kompatibla produkter som kombinerar mode och trend med funktion så att de går att matcha med kläder, inredning och efter humör.

− Vi är glada att iDeal of Sweden väljer att starta sin första konceptbutik här på Arlanda. Flygplatser är idealiska arenor för en sådan här expansion, både genom mixen av människor och nationaliteter men även för att många resenärer är öppna för att testa något nytt, säger Vita Andrews, tf affärsområdeschef retail, food & beverage och reklam på Swedavia.

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda iDeal Of Swedens produkter på Arlanda till resenärer från hela världen. Vi ser det som en idealisk plats att sälja våra produkter på som passar resenärer perfekt. Inte minst är det viktigt ur ett varumärkesbyggande perspektiv.Vår konceptbutik är en del i vår pågående internationella expansion och vi hoppas att bli långsiktiga på Arlanda. Parallellt så kommer vi att öppna fler butiker under 2018, säger Joachim Lindström, VD på iDeal Of Sweden AB.