Gå till innehåll

Gourmetlakrits på Arlanda när Lakrids by Johan Bülow flyttar in

2018-06-05, kl. 16:00

Nu kommer resenärerna på Stockholm Arlanda Airport erbjudas gourmetlakrits när Lakrids by Johan Bülow öppnar en ny butik på Terminal 5. De innovativa smakkombinationerna och designen har blivit kännetecken för det danska lyxlakritsvarumärket med lakrits som är gjord på naturliga råvaror. Ett signum för Lakrids by Johan Bülow är den runda formen och den chokladbelagda lakritsen.

Nu kommer resenärerna på Stockholm Arlanda Airport erbjudas gourmetlakrits när Lakrids by Johan Bülow öppnar en ny butik på Terminal 5. De innovativa smakkombinationerna och designen har blivit kännetecken för det danska lyxlakritsvarumärket med lakrits som är gjord på naturliga råvaror och som också är glutenfri. Ett signum för Lakrids by Johan Bülow är den runda formen och den chokladbelagda lakritsen.

- Vi är glada att kunna utöka vårt utbud på Arlanda med ett nischat gourmetvarumärke som Lakrits by Johan Bülow. Tidigare har vi haft en pop up butik här på flygplatsen, men nu är den nya butiken permanent på Arlanda. Vi hoppas att många resenärer kommer att upptäcka de många olika variationerna av laktritssmaker, säger Vita Andrews, t f affärsområdeschef för Retail, Food & Beverage och reklam på Swedavia.

Förutom i butikerna i Sturegallerian och Täby Centrum finns Lakrids by Johan Bülow även i övriga Norden, Tyskland och Dubai.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se