Gå till innehåll

Kärlek i ankomsthallen på Ronneby Airport

2018-04-05, kl. 09:15

En fotoutställning med temat ”Kärlek i Blekinge” kommer från och med 6 april att pryda ankomsthallen på Ronneby Airport.

En fotoutställning med temat ”Kärlek i Blekinge” kommer från och med 6 april att pryda ankomsthallen på Ronneby Airport.

– Med vår utställningsvägg på Ronneby Airport vill vi ge duktiga lokala konstnärer chansen att visa upp sig och sina förmågor, säger Arri Kallonen, tillförordnad flygstationschef Ronneby Airport. Eftersom flygplatser gör det möjligt för människor att mötas så tycker vi att temat kärlek och gemenskap passar perfekt i vår miljö.

De fem verken är alla tagna av porträttfotografen Marika Andersson från Lyckeby som brinner för att fånga ögonblick av känslor i bild.

– I utställningen har jag fokuserat på stunder av gemenskap och kärlek – att älska sin partner, själsfrände, vän eller helt enkelt sig själv för den man är, beskriver Marika Andersson, porträttfotograf. I mitt arbete som fotograf vill jag gärna hitta, fånga och dela med mig av lite av allt det vackra som finns i världen.

Utställningen, som inleds med en vernissage klockan 10.00 fredag 6 april, kommer att pågå fram till och med början av juli.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se