Gå till innehåll

​​Ny direktlinje till Berlin med SAS från Landvetter till vintern

2018-05-04, kl. 11:53

SAS utökar trafiken på Göteborg Landvetter Airport och öppnar till vintern 2018 en ny direktlinje till Tysklands huvudstad Berlin med fyra avgångar i veckan. Berlin är en dynamisk metropol som erbjuder mångfald samt nya trender inom arkitektur, konst och mode.

SAS utökar trafiken på Göteborg Landvetter Airport och öppnar till vintern 2018 en ny direktlinje till Tysklands huvudstad Berlin med fyra avgångar i veckan. Berlin är en dynamisk metropol som erbjuder mångfald samt nya trender inom arkitektur, konst och mode.

Göteborg Landvetter Airport är den fjärde största flygplatsen i Skandinavien. Under 2018 erbjuder SAS 14 direktlinjer från Göteborg. Berlin blir ett nytillskott inför vintern med fyra avgångar i veckan och trafikstart 28 oktober.

– Göteborg och Västsverige ökar stadigt i intresse och vi välkomnar fler tyska resenärer till vår region. Samtidigt är det mycket glädjande att vi inför vintersäsongen kan erbjuda våra privat- och affärsresenärer ett smidigt sätt att nå världsstaden Berlin, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

– Vi är glada över att våra destinationer och produkter har fått ett så positivt mottagande. Därför stärker vi vår satsning inför vintersäsongen genom att behålla många flyglinjer och öka antalet avgångar. Vi kan också glädja många resenärer med nyetablerade linjer, säger Rickard Gustafson, vd på SAS.