Gå till innehåll

Ny direktlinje till Krabi från Arlanda med Norwegian

2018-07-02, kl. 14:24

​Nu tillkommer en destination i populära Thailand i utbudet från Stockholm Arlanda Airport. I slutet av oktober kommer svenskarna att kunna flyga direkt till semesterdestinationen Krabi två gånger i veckan med Norwegian.

Nu tillkommer en destination i populära Thailand i utbudet från Stockholm Arlanda Airport. I slutet av oktober kommer svenskarna att kunna flyga direkt till semesterdestinationen Krabi två gånger i veckan med Norwegian.

Thailand fortsätter att vara ett av svenskarnas favoritresmål. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuds svenska resenärer ännu fler möjligheter att flyga direkt till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

- Vi är glada att Norwegian fortsätter att expandera på Arlanda och välkomnar den nya direktlinjen. Nu får fler svenskar möjlighet att flyga direkt till sin semesterdestination vilket gör resan snabbare och smidigare. Thailand är ett populärt resmål bland svenskarna och det senaste året har antalet resenärer dit ökat med 12 procent, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

– Det finns ett stort intresse bland skandinaver att resa till Thailand och därför är det glädjande att kunna erbjuda ytterligare en direktlinje dit. Med Krabi får våra resenärer ännu större valmöjligheter och kan till exempel flyga till Bangkok på utresan och hem från Krabi för att kombinera storstad med strandliv. Vi ser fram emot att välkomna fler resenärer ombord, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

I det kommande vinterprogrammet kommer Norwegian att flyga till Krabi från Arlanda två gånger i veckan, på onsdagar och fredagar, från 31 oktober till och med slutet av mars 2019.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se