Gå till innehåll

Utställningen ”Nordic Light” invigs på Ronneby Airport

2018-10-05, kl. 10:00

I dag invigs fotoutställningen ”Nordic Light” på Ronneby Airport. Det är fotografen Ronny Olsson som har porträtterat norrsken, vattenfall och berg under sina resor till Lofoten i Norge och Island. Utställningen består av 15 landskapsbilder som kommer att visas i flygplatsens ankomsthall fram till slutet av januari 2019.

I dag invigs fotoutställningen ”Nordic Light” på Ronneby Airport. Det är fotografen Ronny Olsson som har porträtterat norrsken, vattenfall och berg under sina resor till Island och Lofoten i Norge. Utställningen består av 15 landskapsbilder som kommer att visas i flygplatsens ankomsthall fram till slutet av januari 2019.

- Vi fortsätter med temat att erbjuda lokala konstnärer en möjlighet att visa upp sig och sina verk genom vår utställningsvägg på Ronneby Airport. Denna gång har vi nöjet att presentera väldigt fina foton som inbjuder till att resa och upptäcka fantastiska miljöer. Utställaren vi valt, amatörfotografen Ronny Olsson, ägnar en del av sin fritid till att resa och fånga ögonblick i fantastiska landskap, säger Arri Kallonen, flygplatschef på Ronneby Airport.

– Jag är en amatörfotograf som tycker mycket om att fota. Den senaste tiden så har mitt intresse varit mera fokuserat på landskap och natur. Den serie bilder som ställs ut nu på flygplatsen är fotade på Lofoten och Island och i januari åker jag till Färöarna för att ta fler landskapsbilder. Jag ser fram emot att få hälsa alla besökare och boende välkomna till Ronneby med mina bilder, säger fotograf Ronny Olsson.

Utställningen ”Nordic Light” möter alla resenärer i ankomsthallen på Ronneby Airport. Den pågår fram till slutet av januari 2019.


För mer information
, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se