Gå till innehåll

Swedavia prisas dubbelt i Årets Karriärföretag

2023-10-06, kl. 08:30

När Karriärföretagen presenterar årets karriärföretag tilldelas Swedavia två priser, för ”Årets karriärsida 2023” och ”Årets sociala medier 2023” i kategorin Högskoleingenjörer. Nytänkande, kreativitet och kvalitet inom sociala medier, som effektivt förmedlar arbetsgivarens Employer Brand heter det bland annat i motiveringen.

När Karriärföretagen presenterar årets karriärföretag tilldelas Swedavia två priser, för ”Årets Karriärsida 2023” och ”Bästa Sociala Medier 2023” i kategorin Högskoleingenjörer. Nytänkande, kreativitet och kvalitet inom sociala medier, som effektivt förmedlar arbetsgivarens Employer Brand heter det bland annat i motiveringen. I år var Swedavia även nominerad av Karriärföretagen i kategorin för ”Årets karriärföretag 2023”.

Karriärföretagen presenterar en gång per år sin lista över Sveriges främsta arbetsgivare. Urvalet syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt Employer Branding-arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare. I år tilldelas två priser till Swedavia, som enligt Karriärföretagen utmärker sig inom arbetsgivarprofilering, aktiviteter för att locka nya medarbetare och goda betyg i externa mätningar gällande attraktiv arbetsgivare. Utöver dessa två priser, var Swedavia även nominerad i Karriärföretagens kategori för ”Årets karriärföretag 2023”.

-Vi på Swedavia är oerhört stolta över det fina arbete som läggs ner på att stärka vårt varumärke och göra det attraktivt för befintliga medarbetare, likväl som potentiella. Trots några tuffa bakomliggande år har Swedavia tagit en stark position i Employer Branding-sammanhang, vilket de här priserna symboliserar. Jag vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare som är med och bidrar till att göra Swedavia vad det är och välkomnar nya sökande till oss, säger Marie Wiksborg, Direktör Affärsstöd på Swedavia.

-Swedavia strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare är nyckeln till framgång. Det innebär ett gediget arbete för att attrahera nya medarbetare, men det är minst lika viktigt att behålla de många skickliga medarbetare som redan finns inom Swedavia och ge dem möjlighet att utvecklas inom företaget. Målet är att medarbetarna ska känna sig uppmuntrade till intern rörlighet och det finns goda möjligheter att prova nya områden, säger Marie Wiksborg.

Är du intresserad av att jobba på Swedavia? Just nu har vi ute ett flertal tjänster tillgängliga i hela landet, alltifrån IT-medarbetare och Airport Officers till verksamhetsspecialister.
För mer information om aktuella jobb på Swedavia:
Lediga jobb på Swedavia
Swedavia - Linkedin (företagssida)

Motivering för Vinnare av Årets Karriärsida 2023
”Årets Karriärssida kategori Högskoleingenjörer tilldelas till arbetsgivaren som innovativt och professionellt presenterar sin kultur och värden. Sidan engagerar, informerar och attraherar talanger exemplariskt inom Employer Branding. Årets karriärsida kategori Högskoleingenjörer tilldelas Swedavia.”

Motivering för Vinnare av Bästa Sociala Medier 2023
”För enastående nytänkande, kreativitet och kvalitet inom sociala medier, som effektivt förmedlar arbetsgivarens Employer Brand, tilldelas Swedavia priset för Bästa Sociala Medier kategori Högskoleingenjörer.”

För mer information, kontakta Swedavias presstjänst på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se.