Gå till innehåll

Vänta på ditt flyg i nya Pearl Lounge

2023-02-02, kl. 10:11

Vid Gate C37 finner man sedan slutet av oktober Menzies nya lounge Pearl. Här kan resenären koppla av och njuta av en kallskuren buffé samt varma och kalla drycker i väntan på flygets avgång.

Vid Gate C37 i Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport finner man sedan slutet av oktober Menzies nya lounge Pearl. Här kan resenären koppla av och njuta av en kallskuren buffé samt varma och kalla drycker i väntan på flygets avgång.

En trappa upp, i SAS före detta inrikeslounge, vid Gate C37 (tidigare Terminal 4) har Menzies öppnat nya loungen Pearl. Här har resenären fin utsikt över plattan och kan i lugn och ro vänta på sin avgång. Värt att veta är också att även resenärer som reser från andra terminaler kan använda sig av loungen.

I loungen, som är öppen mellan 06.30-20.00 varje dag, finns kallskuren buffé och kalla drycker, kaffe och te. Här finns också WiFi, digitala dagstidningar och telefonrum för resenären som behöver jobba.

För att få tillgång till loungen måste resenären ha en voucher. Menzies har samarbete med en mängd bolag som British Airways, Finnair, Qatar Airlines, Delta, Apollo och Norweigan.