Gå till innehåll

Ny flyglinje till Kraków från Göteborg Landvetter

2017-02-02, kl. 11:42

I oktober 2017 öppnar Ryanair en ny flyglinje till Kraków från Göteborg Landvetter Airport. Resenärerna kommer att kunna välja bland tre avgångar i veckan till den polska staden som hör till en av de vackraste städerna i Europa.

I oktober 2017 öppnar Ryanair en ny flyglinje till Kraków från Göteborg Landvetter Airport. Resenärerna kommer att kunna välja bland tre avgångar i veckan till Polens näst största stad som hör till en av de vackraste städerna i Europa.

Ryanair gör en storsatsning på Kraków och öppnar 14 nya flyglinjer från den nästa största staden i Polen till ett antal destinationer i Europa. En av dem är Göteborg och Ryanair kommer att flyga mellan de två städerna tre gånger i veckan.

- Vi är glada att kunna erbjuda västsvenskarna en spännande upplevelse i Kraków som bara ligger två timmars flygresa bort från Göteborg Landvetter. Den nya flyglinjen innebär också att det blir enklare för de som vill besöka släkt och vänner i Polen att resa på ett smidigt sätt, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör Göteborg Landvetter Airport.

Kraków anses höra till de vackraste städerna i världen och sägs vara Polens kulturella huvudstad. Kraków erbjuder många historiska sevärdheter, ett hundratal kyrkor och fina konstsamlingar tillsammans med ett spännande matutbud och prisvärd shopping. Läs mer om staden här: https://www.swedavia.se/arlanda/destinationer/krakow/#gref

Biljettförsäljningen av den nya linjen mellan Kraków och Göteborg Landvetter påbörjas inom de kommande veckorna via ryanair.com.